Egenkontrol hygiejnekursus-tillæg kompakt version
Det er vigtigt, at fødevarevirksomheder har et system til løbende at sikre, at deres produkter er i orden.
I dette kursus skal du lære om risikoanalyse, skriftlig egenkontrol, HACCP-principperne, gode arbejdsgange samt et eksempel på en egenkontrol.
Sådan gør du:
Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk
Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.
Kursets længde
1 timer
Kursets pris
Gratis
Det siger kursisterne om kurset
Anja, 54 år, Svendborg (★★★★★)
"Jeg havde ikke troet at min fremtid skulle ligge på en campingplads. De beviser jeg tog hos jer jer fortalte mig noget andet;)"
Arne, 59 år, Middelfart (★★★★★)
"Jeg har godt nok ikke fået arbejde ud af det, men jeg er blevet mere åben for muligheder"