Alle vores kurser - Læringsbevis.dk

Kursusoversigt

Her finder du vores kurser i alt fra fitness-medarbejder til programmering

Cykelværksted

Cykelsmed er fremtidens håndværk. Der er god mulighed for beskæftigelse i hele Danmark. Man kan blive selvstændig, og markedet bare stiger og stiger.. Hop med op på cyklen!

SoMe - kollegaer

Nogle chefer ønsker sig SoMe langt væk i arbejdstiden, men det behøver de nu ikke. SoMe kan bruges til firmaets fordel, også i arbejdstiden.

Vicevært/pedel

Hvis det er dig i familien, der altid lige kan reparere den ene eller anden ting, så kan vi give dig et bevis, så andre end din familie kan få glæde af dine evner

Handicaphjælper

Borgerstyret personlig assistance. Mange i Danmark har en fantastisk hverdag ,som faste arme og ben for en handicappet. Se her, hvad du skal kunne...;)

Børnehave

Alle børn drages af mennesker med passioner. Se om dine passioner kan bruges i en børnehave. Se også hvilke ting du skal have styr på, inden du banker på hos rød stue.

Plejehjem

I ældreplejen er der brug for masser af hænder. Jo flere des bedre.

Klubpædagog

Der er klubber, eller klublignende tilbud, for alle børn i Danmark, fra de går i 4. klasse, til de går ud af folkeskolen.

Pædagogisk retning

Mange steder har man behov for pædagogisk tænkning. Pædagogik er indenfor alt, hvad der har med opdragelse, undervisning og uddannelse at gøre.

Biograf

Hvorfor har man succes med, at få folk væk fra deres kæmpe skærme og surround sound hjemme i stuerne? Følg med her, så du kan blive den næste i rækken, der hjælper med miraklet.

Body shop

Om det er Body Shop, Matas, Sephora, Origins eller noget helt femte, er sådan set lidt ligegyldigt.

Hygiejnecertifikat

Nu tror du måske, at hygiejnecertifikat kun kan bruges i et køkken..?

Kiosk

Der er omkring 1700 kiosker i Danmark, de har åbent i gennemsnitomkring 16 timer i døgnet

Netcafé

Selvom man kan spille de fleste spil derhjemme på sin egen computer, online med andre, er der alligevel en stigende tendens til at spille på netcafeer. Det er ikke tilfældigt! Det kan du lære lige her...

Rengøring

Der er MANGE stillinger at søge indenfor rengøring. En meget lille del af det er toiletrengøring, og også den del af jobbet, findes der gode metoder til. Se med her, så har du snart nogle fantastiske kollegaer, der venter på dig..

Skønhedssalon

Der er knap 5000 firmaer i Danmark, der kan kategoriseres under betegnelsen skønhedssalon eller skønhedsklinikker.

Slikbutik

Danmark er den nation, bortset fra Finland, der spiser mest slik i hele verden.

Smartphone – reparatør

Vi er den nation i Verden, der har flest smartphones per indbygger. Omkring 80% af alle danskere ejer en smartphone, og mange ejer flere ad gangen.

Supermarked

Der er omkring 3000 supermarkeder i Danmark, og der er over en kvart million danskere ansat i og omkring supermarkeder.

Tatovør

Hver 7. dansker har en tatovering. Det vil sige at vi nærmer os med hastige skridt, at en million danskere har en tatovering.

Tøjbutik

Der bliver solgt mere tøj end nogensinde i Danmark. Tøjbranchen kan tilsyneladende ikke mærke den efterspørgsel, der er på second hand tøj i øjeblikket.

Vagt 1

Der er flere og flere steder, hvor vagttjeneste er nødvendigt.

Brolægger

Byggeboomet i Danmark inkluderer i høj grad brolæggerbranchen.

Fliseopsætning

Stigende krav til hygiejne, sætter også stigende krav til overflader. Her er fliser ofte en god løsning.

Gartneri

At arbejde som gartner kan stikke i mange forskellige retninger.

Gips

Opsætning af gipsvægge er en arbejdsopgave, der findes mange af i Danmark.

Landbrug - Kvægdrift

Indenfor mælkeproduktion alene er der over 3000 bedrifter, man kan arbejde på i Danmark.

Maler - medhjælper

Man kan HELDIGVIS ikke erstatte en maler med en robot.

Materialelære

Kendskab til hvilke materialer der egner sig bedst til hvilke opgaver, kan gavne i rigtig mange tilfælde.

Murer – medhjælper

Det byggeboom som Danmark i øjeblikket er vidende til, kræver mange hænder.

Nedrivning

Som nedriver er der en masse småting, man skal vide. Når du ved disse ting, så er der masser af jobs overalt i DK, og der er gode muligheder for at blive selvstændig.

Rørlægger – medhjælper

Byggeboomet i Danmark inkluderer i høj grad rørlægger-branchen.

Tømrer-medhjælper

Byggeboomet i Danmark inkluderer i høj grad tømrer-branchen.

Vinduespudser

For dig som gerne vil lave noget med hænderne uden at blive beskidt

Værktøj

Kendskab til hvilket værktøj der egner sig bedst til hvilke opgaver, kan gavne i rigtig mange tilfælde.

Café

Caféer hører under restaurationsbranchen, som er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Gourmet restaurant kursus

Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Isbod

Over 40 millioner is gnasker vi is os i Danmark om året. Hemmeligheden er nogle små is-sælger-tricks. Lær dem her, så er der helt sikkert et hyggeligt sommerjob, der ligger og venter på dig...

Køkken – Medhjælper

Profesionelle køkkener står for tilberedningen af en større og større del af danskernes madindtag.

Tjener gourmet medhjælper

Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Selvstændig

Til dig der vil gå selv..

Skrotning af biler

Der er både sikkerhedsmæssige og miljømæssige aspekter i at skrotte en bil.

DSB togvognsmekaniker-medhjælper

Til dig der skal have noget moment på, før det er sjovt.

Automekaniker-medhjælper

Indsigt i 80% af de opgaver, der kommer ind på et værksted

Bagerivarer - baglokale

Hvordan håndterer man varerne når de kommer. Dette kan bruges i mange brancher, og er en vigtig del af den lovbefalede egenkontrol.

Transport intro

Mange jobs mange steder

Små lagre

Der er altid flere jobs indenfor lagermedarbejdere end der er indenfor ufaglært generelt. Danmark får produceret ude, og oplagrer herhjemme, så det er fremtidens job-område.

Slagteri sikkerhed

Sikkerheden på et slagteri er det vigtigste. Du skal vise, at du er klar over hvor vigtigt det er. Det kan du vise ved at gennemgå dette minikursus. Jobs i hele Danmark

Eftersyn af værktøj datoliste

Eftersyn af værktøj datoliste. Alt håndværktøj skal kontrolleres hver anden måned. Her kunne du hjælpe tømreren, mureren, elektrikeren og alle de andre håndværkere. De bliver glade for din hjælp;)

Eftersyn af løfteredskaber

Eftersynsliste til løfteredskaber. Løfteredskaber skal kontrolleres hvert år. Mange virksomheder har behov for hjælp til dette. Du kan starte din oplæring lige her...

Eftersyn af porte

Porte skal efterses hvert år, ellers kan man få en bøde for manglende kontrol. Man kan være til stor hjælp for mange virksomheder, hvis man kan hjælpe dem i dette arbejde.

Fakta om belysning

Fakta om belysning. Belysning er noget der kan forøge og formindske produktiviteten og velværen på arbejdspladsen. Kan du hjælpe firmaer med at få det optimale lys?

Fakta om støj

Støj kan ødelægge ethvert godt arbejdsmiljø og for meget støj kan give bøder. Du kan hjælpe mange firmaer, hvis du ved noget om dette område.

Fakta om TV-overvågning

Man kan få nogle grimme sagsanlæg på halsen, hvis man ikke kender lovgivningen omkring folks privatliv. Du kan hjælpe firmaer på rette vej, hvis du har viden indenfor dette område.

Fakta om varme, kulde og træk

Firmaer bruger dyre konsulenter udefra, til at fortælle dem at deres vinduer er utætte, og at det gør at medarbejderne ikke arbejder så godt som de kunne. Måske kunne de også bare have spurgt dig?

Indeklima tjekliste luftfugtighed

Firmaer bruger dyre konsulenter udefra, til at fortælle dem at deres luftfugtighed er for høj. Det gør at medarbejderne ikke arbejder så godt som de kunne. Måske kunne de også bare have spurgt dig?

Indeklima tjekliste luftkvalitet

Firmaer bruger dyre konsulenter udefra, til at fortælle dem at deres luftkvalitet er forfærdelig. Det gør at medarbejderne ikke arbejder så godt som de kunne. Måske kunne de også bare have spurgt dig?

Røveri detailhandel medarbejder

Hvordan takler man sådan en situation? Det kan være et stort problem for den ramte person, er du afklaret med det, så er der måske nogle firmaer, der gerne vil snakke mere med dig.

Pallereoler

Ved du allerede hvad der skal til for at lave et fyldestgørende tjek af en pallereol? Så er der mange steder, hvor man ikke længere behøver at koncentrere sig om det, for du er jo på vej;)

Dyrepasser 1

Denne viden kan du bruge til at gøre dig lækker, overfor alt fra naturbørnehaver til dyrehandlere.

Forlystelser mekaniske

Maskiner der "transporterer" mennesker har en masse krav. Denne viden kan du bruge til lidt af hvert udover omrejsende Tivoli.

Forlystelser oppustelige

Absolut stigende marked for den slags forlystelser. Udover de stationære legelande, boomer udlejnings- og lejlighedsmarkedet også. Jobs overalt i DK, bare pust dig op og kom i gang;)

Bad og behandlinger

Det er svært at finde folk der har sat sig ind i dette område. Kunderne bliver mere og mere bevidste, derfor kunne det være meget attraktivt, hvis dem man skulle ansætte i denne branche, havde en forhåndsviden. Se her om du har den..

Paryk-viden

Det er desværre ekstremt mange mennesker, der pga kemo, må lade håret i en periode. Har du viden om parykker til dette brug, så er der her en mulighed for at få papir på det.

SPA - bad

Har du dette som passion i forvejen, kan du måske komme med noget nyt, til det sted du søger. Branchen skal finde på nyt, ellers går den i stå...

Teltopsætning

Uderummet bliver brugt mere end nogensinde, derfor oplever man en vækst i teltbranchen. Der er en masse sikkerhed forbundet med det, og det er ikke bare som at sætte festteltet op fra Harald Nyborg.

Udlejningsservice

Det er et stort marked, og der er mange om buddet. Udlejer skal derfor være skarp på prisen og det kræver at alle geledder er professionelle. Kommer du med viden i forvejen, er det en kæmpe fordel.

Vagt 2

Vagter har overtaget rolle som informationsmedarbejder, samtidig med at de skal sørge for vores alle sammens sikkerhed. Er du god til begge dele, så kan dette være en vej til at stabilt arbejdsliv.

Tekstil- vask og tørrekendskab

Om du skal arbejde for et renseri, industrivask eller hos en borger, så er der alle steder en forventning om at du kan din vaskeanvisninger, kan du det, eller skal de lige genopfriskes?

Affaldshåndtering ejendom

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Grundlæggende strømlære

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Indretning og vedligehold af legeplads

Der dukker flere legpladser op end nogensinde før. De er dyre, så de skal helst ramme plet, og de skal helst holde i lang tid. Er du bekendt med dette område?

Institution og boligservice

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Optræd imødekommende

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der hjælper med et smil.

Pleje af grønne områder

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Rawplugs

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Skadedyr ejendomsservice

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Tilsynsopgaver ejendom

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Vedligehold af hårde hvidevarer

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Indblik i krav fra Arbejdstilsynet

Vær sikker på at være sikker

Mental sundhed

Sørg for at have det godt, så performer du.

Fysisk sundhed

Man skal have en krop, man kan stole på.

I de voksnes rækker

Et udpluk af alle de ting, man som minimum skal have styr på.

§17-bevis

Jobs at få overalt i Danmark

Allergi

I mange jobs er det en god ide at være orienteret om allergener.

E-events

Bliver mere udbredt for hver dag der går. Der er masser af penge i branchen og dermed også masser af jobs.

IT-områder

En overflyvning over fagområder indenfor IT-sektoren.

Opførsel på byggeplads

Lær de skrevne og uskrevne regler på en byggeplads at kende. Det kan være det der afgør, om man får lov at blive på arbejdspladsen efter endt praktikophold.

Kontrol af værktøj

Alt håndværktøj skal kontrolleres regelmæssigt, og det skal man kunne se på selve værktøjet og i en journal.

Stige - kursus

Det er trygt for din kommende arbejdsgiver, hvis du har styr på reglerne for at bruge en stige.

Ordblinde - hjælp

Selvom man er ordblind, kan man godt give og modtage skriftlige beskeder.

Procent-bevis

Lær de ting man skal kune i butiksverdenen indenfor procentregning

Livredder - intro

Jobs at få overalt i Danmark

Produktionsvirksomhed

Det at stå ved en maskine, kræver et fokus og en viden. Noget af det kan du med fordel sætte dig ind i inden du søger..

Dyrepasser 2

Det kan være, at du vil hjælpe til i en dyrehandel, hos et mini-zoo eller lignende.

LinkedIn kurset

En indføring, der er på mere end bruger-niveau

SEO

Indføring og afklaring af hvor langt du er i SEO

Vinterforanstaltninger Byggeri

Her bruger mange faglærte mange timer, så det er et oplagt sted at kunne bidrage på en arbejdsplads

Tjek af trykanlæg

der er tryk- og kæleanlæg overalt

Pap-presser

De er overalt, og der er både sikkerhed og effektivitet at hente hvis man kan noget om dette lille område.

Word

Der er næsten ingen steder, hvor det ikke ville være en fordel at kunne word.

Bål-viden

Bål med fuld sikkerhed

Generelle jobråd

Visse ting gælder for alle jobsøgnings-processer

Dyrhandel

En dyrehandel er i høj grad et sted folk kommer for at få vejledning til deres dyr.

WordPress

Langt de fleste hjemmesider er bygget op over den skabelon, som du får her.

Butik med brugskunst

Et sted hvor folk kommer for at få en på opleveren

Genbrugsplads

Mange har behov for lidt vejledning på genbrugspladsen.

Møbelhandel og senge

Efter dette kursus er det dig, der kan give alle de der gode råd, man får hos en møbelhandler

Webshop

Hvis man skal hjælpe til i en webshop, er der nogle ting man kan sætte sig ind i på forhånd.

Hjemme elektrikeren

Gennemgang af de EL-artikler kunder typisk spørger om i et byggemarked

Tilbagemelding

Vi vil meget gerne have din mening, så vi kan blive bedre end vi er i forvejen.

Miljøplads

Når du har taget dette kursus, ved du alt om alt slags affald og fordelene ved at sortere affaldet.

Hundeklipper

Efter dette kursus ved du alt lige fra trimning og klipning til pelstyper.

Cykelbud

I 2018 bestilte danskerne for 1,1 mia. kr. hos Just Eat. Her er leveringen med cykelbud en vigtig del.

Stillads

Stilladser bruges til bange forskellige slags opgaver. Efter dette kursus ved du alt, hvad du skal vide om stilladser.

Blog

I dette kursus finder du alt, du skal vide, inden du starter din egen blog.

Excel

Efter du har taget dette kursus, har du helt styr på Excels begreber og funktioner.

Opvasker

Efter du har taget dette kurus om opvask, vil du have den viden, der skal til for at blive en god opvasker.

VVS-medhjælper

Dette kursus tager dig igennem de vigtigste opgaver man har som VVS’er. Lige fra reparation af en dryppende vandhane til montering af en vandmåler.

Løftekursus

Man kan komme ud for at skulle løfte ting i næsten al slags arbejde. Desværre er der mange, der får skader, fordi de ikke løfter rigtigt. Efter dette kursus vil du aldrig løfte forkert igen.

Isolering/teknisk isolering

Isolering mindsker energitabet.

Klargøring af mødelokaler

Mødelokaler skal være pæne og præsentable, når de skal bruges.

Garderobe medhjælp

For gæster, der skal aflevere deres ejendele i en garderobe, er det vigtigt, at servicen og overblikket er i top.

Opsætning af videosamtaler

Flere og flere skal nu holde møder via videosamtaler. Lær i dette kursus hvordan man gør.

Virtuel baggrund til videokonferencer

En virtuel baggrund kan få enhver videosamtale til at se mere professionel ud.

Samarbejdsportaler

At have al arbejde samlet på én platform, gør arbejdet nemmere og mere overskueligt. Lær her hvordan

PDA

Den håndholdte scanner, der kan fortælle dig og ikke mindst kunden alt om, hvad der er på lager og hvornår der kommer nye varer osv.

Hegnsopsætning

Når du har taget dette kursus, ved du alt, hvad du skal vide, for at kunne sætte et hegn op korrekt.

Google Ads

Google Ads hjælper dig med at komme ud til potentielle kunder vha. forskellige typer af annoncer.

Facebook-annoncering

Efter dette kursus vil du vide at, du har behov for at vide om Facebook-annoncering.

Google Docs

Google Docs er Googles Svar på Word. Google Docs er gratis og kræver kun, at du har en Google-konto.

Google Sheets

Google Sheets er Googles svar på Excel, og det kræver kun, at du har en Google-konto, for at kunne bruge det.

Google Analytics

Med dette kursus lærer du at få et indblik i dine besøgende og deres færden.

Photoshop

Med dette kursus lærer du alt det grundlæggende om Photoshop, så du selv kan arbejde videre.

Drone kursus

Der er mange ting man skal overveje hvis man skal flyve med droner. Ikke kun det tekniske, men også det etiske.

GDPR og Cookies

Hvordan sikrer man sig at man arbejder med databeskyttelsesloven på en fornuftig måde? Det lærer du i dette kursus.

Ordne træterrasse

Det kan være et stort arbejde, men hvis man vælger udstyret med omhu og ved hvordan man skal bruge det, er det ikke så stor en indsats.

Ordne fliser

Fliser kan ofte blive pæne igen, selvom de ser hårdt medtaget ud.

Passe drivhus

Med et drivhus har du mulighed for at forlænge sæsonen for dine afgrøder samt antallet af sorter, du kan dyrke.

Havearbejde

En have skal passes, og det indebærer både græsslåning, fjerne ukrudt, fjerne mos osv.

Rense tagrender

Alt fra typiske problemer med tagrender til vedligeholdelse

Klippe hæk

Der er flere ting, man skal tænke over, når man klipper sin hæk. Alt du skal vide, finder du i dette kursus.

Pool-keeper

Har man et forvokset badebassin eller en pool, er der ofte en del arbejde forbundet med det. Det gør livsnyderiet lidt svært når man hele tiden skal bruge tid på at holde den i orden.

Pet-keeper

Det er dejligt at have kæledyr til daglig, men hvad gør man med dem, når man er på ferie?

Indbrudssikring af hjem

Der blev i 2019 anmeldt 24.553 indbrud i danske huse, lejligheder og sommerhuse. Selvom det er der laveste tal siden 1982, er det en god idé at vide noget om indbrudssikring.

Airbnb

Mange folk lejer deres huse ud flere gange i løbet af deres ferie, eller lejer deres huse/lejligheder ud, som de ikke bor i nærheden af selv.

PDF

Hvordan er det nu lige man kan rette i en PDF? Det lærer du i dette kursus.

Problemer med netværksforbindelsen

Problemer med netværksforbindelsen sker aldrig på et godt tidspunkt. Derfor lærer du i dette kursus, hvordan du løser problemer, der må opstå.

Optimering af PC og Mac

Med dette kursus lærer du hvorfor en PC eller Mac kører langsomt, og hvordan man løser det.

Hurtig hjemmeside

Der er ingen, der gider at bruge særlig lang tid på en langsom hjemmeside. Derfor lærer du i dette kursus, hvordan du gør en hjemmeside hurtig, så brugerne bliver på hjemmesiden.

Cybersikkerhed

Enhver computer kan risikere at blive ramt af malware og blive hacket. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan man beskytter sin computer bedst muligt.

Tagdækker

Tagpap sikrer tage mod vind og vejr. Med dette kursus lærer du, hvordan man arbejder som tagdækker og hvad det indebærer.

Træfældning

Træfældning er bestemt ikke ufarligt arbejde. Med dette kursus lærer du om sikkerhed, teknikker og metoder ved træfældning.

Vaske biler

En god regelmæssig bilvask kan være med til at ens bil holder længere og kan også være med til at mindske udgifter.

Gulvlægger/gulvafslibning

Det kræver godt håndværk at lægge gulve, tæpper, afslibe gulve m.m. Tag dette kursus og bliv meget klogere på, hvordan man gør.

Rense frugt og grønt

Frugt og grønt er vigtigt for vores krop, men lige så vigtigt er det, at vi husker at vaske dem fri for bakterier og pesticider.

Finde mad i naturen

Du kan finde en masse mad i naturen. Tag kurset og bliv klogere!

NORMAL

Går du og drømmer om at arbejde i NORMAL? Med dette kursus får du en masse nyttig viden om butikken NORMAL.

Male facade

At male husets facade er et stort stykke arbejde, og det kræver derfor en grundig forberedelse og arbejde.

Bytræer

At bo i byen betyder heldigvis ikke, at man skal undvære naturen helt. Mange byer arbejder nemlig med at få flere træer plantet i byerne.

Søstrene Grene

Søstrene Grene åbnede deres første butik i Århus i 1973. Siden har Søstrene Grene udvidet til 250 butikker verden over.

Male asfalt

Asfaltmaling kan bruges til mange ting. Det kan være lige fra vejstriber til sjove miljøer, der kan bruges til leg.

Imerco

Går du og drømmer om at arbejde i Imerco? Så tag dette kursus og få en grundig introduktion til hvem Imerco er og hvad arbejdet indebærer.

Bog & idé

Kunne du godt tænke dig at blive elev eller arbejde som salgsassistent i Bog & idé, så tag dette kursus og få al den baggrundsviden, du har brug for.

BAUHAUS

Kunne du godt tænke dig at blive elev i BAUHAUS? Så tag dette kursus og få al den viden om BAUHAUS, du har brug for.

Elgiganten

Går du med en lille sælger i maven? Så kunne Elgiganten sagtens være en arbejdsplads for dig. Tag kurset og bliv meget klogere på Elgiganten både som virksomhed og arbejdsplads.

SPORTMASTER

SPORTMASTER er Danmarks største sportskæde. Tag dette kursus og bliv meget klogere på, hvem SPORTMASTER er, og hvad det vil sige at arbejde i SPORTMASTER.

Sundhedstjek af gæster/passagerer

En lang række steder, vil I det næste lange stykke tid tjekke om deres gæster, kursister, passagerer, kunder osv er syge. Det vil ske gennem temperaturscannere og tilsvarende ting.

Receptionist

Som receptionist står man bl.a. for kundekontakt både pr. telefon og i selve receptionen. Tag dette kursus og bliv meget klogere på jobbet som receptionist.

Den gode præsentation

I mange jobs kan man komme ud for at skulle holde en præsentation. Tag dette kursus og få værktøjer til, hvordan du holder den bedste præsentation.

Glarmester

Hvis du synes det kunne være spændende at arbejde med glas, så tag dette kursus og blive meget klogere på, hvad det indebære at være glarmester.

Overførsel af store filer

Skal man sende en stor fil, kan det virke som det nemmeste, bare at vedhæfte den i en mail. Dette er dog ofte langt fra den smarteste løsning.

Telefonsælger

Hvis du godt kunne tænke dig at sælge gennem telefonen, så tag dette kursus og bliv meget klogere på området.

Vinduesudstilling

En indbydende vinduesudstilling er vigtig for enhver butik. Bliv meget klogere med dette kursus.

3D printer

Mange brancher berøres nu af 3D printere. Tag dette kursus og få en masse nyttig viden, om du vil bruge det privat eller i dit erhverv.

Chatbot

Chatbots kan betragtes som en medarbejder, der arbejder 24/7. Tag dette kursus og bliv meget klogere på alle fordelene ved at have en chatbot.

Lav din egen webshop

Med dette NemProgrammering-kursus, lærer du at lave en webshop i Prestashop.

Oprydning i håndværkerbilen

Organisering skaber overblik, og det er vigtigt at have et godt overblik over sin håndværkerbil, så man altid kan finde det, man skal bruge.

HTML

I dette kursus skal du lære om at kode HTML. Kurset er for begyndere.

CSS

I dette kursus skal du lære om de vigtigste styling-teknikker, så du kan lave en lækker hjemmeside.

HTML5

HTML5 er den nye standard for HTML. Derfor er det en forudsætning for dette kursus, at du allerede kender til HTML, som vi også har et kursus om.

Cykeltaxa

Kører man cykeltaxa skal man både have styr på tilladelser, selve cyklen, lidt viden om selve byen m.m.

CSS3

Dette er et CSS fortsætter kursus, hvor du vil lære de mere avancerede CSS-teknikker, der er i CSS3.

Lav eget spil eller program med Java og Eclipse

I dette kursus fra NemProgrammering skal du lære at programmere Java fra bunden, så du kan lave dine egne programmer.

E-mail marketing

Mange firmaer benytter sig af nyhedsbreve. I dette kursus lærer du alt, der er værd at vide om gode nyhedsbreve.

Gaveindpakning

I de fleste butikker tilbyder man gerne at pakke varen ind - især i juletiden bliver der pakket mange gaver ind.

Pinterest

Pinterest er ikke “bare” et medie, hvor man kan få en masse kreativ inspiration, det er også et godt værktøj for virksomheder.

Instagram annoncering

Instagram har på verdensplan over 1 mia. aktive brugere månedligt - så hvorfor ikke bruge Instagram i din marketingstrategi?

Bliv en god tekstforfatter

At være tekstforfatter er ikke så nemt, som man måske skulle tro. Tag dette kursus og lær meget mere om, hvordan man bliver en god tekstforfatter.

Tekstforfatning og SEO

Som tekst forfatter er det vigtigt at kunne skrive godt, men du skal også vide, hvordan du skriver god til søgemaskinerne.

ILVA

Synes du, at ILVA er en spændende butik/varehus, som du godt kunne tænke dig at være en del af? Så tag dette kursus og bliv meget klogere på, hvem ILVA er som varehus og arbejdsplads.

Stress

For mange er stress et stort problem i hverdagen. Tag dette kursus og lær meget mere om stress og få redskaber til at håndtere det.

Mødebooker

Det kræver sjældent den store erfaring at blive mødebooker, men du har mulighed for at arbejde dig op til at blive sælger.

Forhandlingsteknik

Forhandlingsteknik bruges, bevidst eller ubevidst, både privat og professionelt. Tag dette kursus og bliv meget klogere på forhandlingsteknik.

E-mail professionelt

At sende en e-mail kan virke simpelt, men det kan faktisk have stor betydning, hvis du kan sende de der ekstra gode e-mails.

Forebyg smitte

Det vigtigt, at vi ved, hvordan vi forebygger smitte. I dette kursus skal du lære om lige præcis dette.

Markiser

Markiser kan bruges til mange forskellige formål som på terrassen eller campingvognen. Tag dette kursus og bliv meget klogere på markiser.

Fortrinsret for personer med handicap

Som handicappet kan man få fortrinsret, hvis man søger opslåede stillinger i det offentlige herunder taxibevillinger og stadepladser.

Dyrkning af tang i Danmark

Selvom landbrugsjorden bliver fyldt, er der stadig gode muligheder for at dyrke afgrøder i havet.

Egenkontrol hygiejnekursus-tillæg

Alle fødevarevirksomheder bør lave en risikoanalyse ifm. deres egenkontrol.

Asbest og PCB

Asbest og PCB er farligt at komme i kontakt med, og derfor er det vigtigt at vide, hvordan man skal forholde sig til det.

Louis Nielsen

Tag dette kursus og lær meget mere om Louis Nielsen og arbejdsopgaverne som optikerassistent.

Pilgrim

Hvis du godt kunne tænke dig at arbejde i en smykkebutik, så tag dette kursus og bliv meget klogere på smykkebutikken Pilgrim.

Flying Tiger Copenhagen

Kunne du tænke dig at arbejde i Flying Tiger Copenhagen? Så tag dette kursus og lær meget mere om dem som virksomhed og arbejdsplads.

Arbejde hjemmefra

Det kan godt være svært at strukturere sit arbejde, når man arbejder hjemmefra. Tag dette kursus og få en hel masse gode råd samt tips og tricks til en succesrig hjemmearbejdsdag.

NEYE

Hvis du synes det kunne være interessant at arbejde i NEYE, så tag dette kursus og lær meget mere om NEYE som virksomhed og arbejdsplads.

H&M

Kunne du tænke dig at arbejde i H&M? Så tag dette kursus og bliv meget klogere på hvem de er.

Mit forhold til mine børn

At have børn er ikke altid lige nemt - om børnene så er små eller voksne.

Mit forhold til min familie

Bare fordi man er i familie, betyder det ikke for alle, at man har det perfekt med hinanden.

Mit forhold til mit kærlighedsliv

Har du også lidt svært med alt det med kærligheden? Tag dette kursus og få en masse gode råd

Mit forhold til mine venner

Synes du det med venner kan være lidt svært? Så tag dette kursus og bliv meget klogere på det, du har svært det.

Mit forhold til mine bekendte og dem jeg møder

Tag dette kursus og få en masse tips og tricks til at gøre en bekendt til en ven, networking og at tale med fremmede.

Mit forhold til mig selv

I dette kursus skal du lære, hvordan og hvorfor det er vigtigt at lære at elske sig selv.

Asfaltarbejder

Som asfaltarbejde skal du være forberedt på sæsonarbejde, fokus på sikkerhed og være i god fysisk form.

Solsejl

Solsejl kan bruges i haven, på terrassen og fås i forskellige størrelser og former.

Boatkeeper

En båd kan være en stor mundfuld at passe for travle folk. Mange gange opdager man, at man har brugt sæsonen på at passe båd fremfor at sejle i den.

McDonald's

McDonald’s er kendt for deres fastfood men også for at være en god arbejdsplads. Lær meget emre om McDonald’s som virksomhed og arbejdsplads i dette konceptkursus.

Flyttemand

En flyttemand har kontakt med kunderne, har et fysisk arbejde og et stort ansvar.

Greenkeeper

En greenkeeper sørger kort sagt for, at græsplænen er nyklippet, velplejet og klar til brug.

Ny dør og karm

Tag dette kursus og lær hvordan man monterer en indvendig dør og karm.

Byg træterrasse

Tag dette kursus og lær hvordan du bygger en træterrasse.

Lagkagehuset

Er du A-menneske, vild med kager og kundekontakt, så kunne et arbejde i en bager måske være lige noget for dig.

Plankebord

Tømrearbejde er bredt. F.eks. kan du komme ud for at skulle bygge et plankebord.

Snerydning

Tag dette kursus og lær mere om snerydning, saltning og reglerne omkring det.

Offset tryk

Offset tryk kan bruges til alt fra visitkort til klistermærker. Tag dette kursus og bliv meget klogere på hvad offset tryk er for noget.

Beskyttelse af bolig mod oversvømmelse, storm og tørke

Tag dette kursus og lær hvordan man beskytter boligen mod ekstremt vejr.

Skur

Dette kursus er for dig, der skal bygge eller vedligeholde et skur.

Ernæringsassistent

Som ernæringsassistent laver du sund og lækker mad til f.eks. ældre, syge eller børn.

Skorstensfejer

En skorstensfejer fejer og renser skorstene og fyringsanlæg med rør, kedler og røgkanaler.

Konditor

En konditor er specialist i at lave kager og andre dekorative sager.

Maskinsnedker

Som maskinsnedker udskærer og forarbejder man træ.

Vinduer

I dette kursus skal du lære om maling, vedligeholdelse og udskift af vinduer.

Radon

Tag dette kursus og lær meget mere om radon og hvordan man kan nedbringe det.

Køkkenhave

Tag dette kursus og lær meget mere om, hvordan man får en køkkenhave

Brandmand

En brandmand rykker ud til brande, uheld og trafikulykker. Man skal sikre en tryg hverdag.

Reparere glasfiber

Det kan være både, biler, motorcykler og lignende. Har du i forvejen forstand på dette område, kan du her få et stykke papir på det.

Buschauffør

Tag dette kursus og bliv meget klogere på arbejdet som buschauffør, og hvad der skal til for at blive det. Eller få papir på det du allerede ved og kan.

Kørelærer

Som kørelærer får du et fleksibelt arbejde, hvor du lærer andre at køre bil. Tag dette kursus hvis det lyder spændende, eller få papir på det du allerede kan og ved.

Deichmann

Deichmann er en skobutik, der er førende på det tyske og europæiske marked med fokus på moderigtige sko til fordelagtige priser i god kvalitet.

Telia

Telia beskriver sig selv som følgende: “Telia er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser. Vi er kommunikationen til dine venner, familie, kolleger og kunder.”

At bore

Tag dette kursus og få en masse gode råd og tips til når du skal bore.

Brænde ukrudt

Mange steder er der behov for, at ukrudt bliver fjernet. I dette kursus skal du lære alt om ukrudt, og hvordan man kommer af med det.

Sælg din arbejdsplads på nettet

I dette kursus skal du lære om Employee Advocacy. Kurset er udarbejdet med inspiration fra samarbejdspartneren Digital Works.

Tapet

Med dette kursus vil du lære om tapettyper, og hvordan du sætter tapet op helt perfekt.

Troldtekt

Troldtekt giver bedre akustik i et rum.

Afvikle fjernundervisning

Fjernundervisning kan være en udfordring, men med dette kursus bliver du godt klædt på til at kunne afvikle succesfuld fjernundervisning.

Blomsterdekoratør

Kan du se dig selv lave smukke buketter og blomsterdekorationer, så tag dette kursus og lær meget mere.

Spraytan

Der er mange klinikker i Danmark, der tilbyder spraytan, hvor medarbejderen giver kunden en spraytan. Med dette kursus vil du få en grundig viden om spraytan.

Hvordan man tackler sin sagsbehandler

Det er ikke altid, at man er tilfreds med sin sagsbehandler. Men hvad gør man så? I dette kursus bliver du meget klogere.

Lev af din kreativitet

Tag dette kursus og bliv meget klogere på kreativitet, og hvordan du kan leve af den.

Kvik

Kvik sælger køkkener, bade og garderoper. Bliv meget klogere på Kvik som virksomhed og arbejdsplads med dette kursus.

Plæneklipper - pasning og pleje

Det er godt at vide, hvordan man passer og plejer en plæneklipper, så den holder så længe som muligt og fungerer optimalt.

Sælger

Der er mange ting, der spiller ind, hvis man vil være en dygtig sælger.

IT-forskrækket?

Hjemmesider og internettet er ikke lige til at gå til for alle. Med dette kursus bliver du meget klogere på netop det at begå sig på hjemmesider.

Epileptisk anfald

Mange vil opleve, at en person får et epileptisk anfald. Derfor er det godt at vide, hvad man skal gøre.

Stukkatør

Som stukkatør laver du dekorationer i bygninger som f.eks. stuk.

Betonrenovering

Betonrenovering kan foregå på alt fra broer og bygninger til altaner og svømmehaller.

Fugtsikring af kælder

Det er vigtigt at at vide, hvordan man kan undgå fugt og fugtsikre en kælder for at undgå f.eks. skimmelsvamp.

Hundetræner

Går du med en hundetræner gemt i maven? Så tag dette kursus og bliv meget klogere.

Anhugning

Anhugning betegnes som farligt arbejde og derfor, er det vigtigt, at man ved, hvad man laver.

Gulvvarme

Mange synes, at det er lækkert med gulvvarme. Lær i dette kursus, hvordan man installerer det.

Termotag

Et termotag kan være en god idé at have i f.eks. sin udestue. Lær i dette kursus hvordan man monterer det.

Vippe behandlinger

Tag dette kursus og bliv meget klogere på lash lift, påsætning af falske vipper, farvning af vipper m.m.

Bryn behandlinger

For mange er brynene en vigtig del af deres ansigt. Lær meget mere om, hvordan man kan behandle dem i dette kursus.

Glarmester kompakt version

Hvis du synes det kunne være spændende at arbejde med glas, så tag dette kursus og blive meget klogere på, hvad det indebære at være glarmester.

Plejehjem kompakt version

I ældreplejen er der brug for masser af hænder. Jo flere des bedre.

Børnehave kompakt version

Alle børn drages af mennesker med passioner. Se om dine passioner kan bruges i en børnehave. Se også hvilke ting du skal have styr på, inden du banker på hos rød stue.

Vicevært/pedel kompakt version

Hvis det er dig i familien, der altid lige kan reparere den ene eller anden ting, så kan vi give dig et bevis, så andre end din familie kan få glæde af dine evner

Cykelværksted kompakt version

Cykelsmed er fremtidens håndværk. Der er god mulighed for beskæftigelse i hele Danmark. Man kan blive selvstændig, og markedet bare stiger og stiger.. Hop med op på cyklen!

Handicaphjælper kompakt version

Borgerstyret personlig assistance. Mange i Danmark har en fantastisk hverdag ,som faste arme og ben for en handicappet. Se her, hvad du skal kunne...;)

Handicaphjælper - uddannelse

Tag dette kursus og find ud af hvad der skal til af uddannelse for at blvie BPA.

Cykel- og motorcykelmekaniker uddannelse

Tag dette kursus og find ud af hvad der skal til af uddannelse for at arbejde som vicevært.

Klubpædagog kompakt version

Der er klubber, eller klublignende tilbud, for alle børn i Danmark, fra de går i 4. klasse, til de går ud af folkeskolen.

Biograf kompakt version

Hvorfor har man succes med, at få folk væk fra deres kæmpe skærme og surround sound hjemme i stuerne? Følg med her, så du kan blive den næste i rækken, der hjælper med miraklet.

Beauty butik kompakt version

Om det er Body Shop, Matas, Sephora, Origins eller noget helt femte, er sådan set lidt ligegyldigt.

Netcafé kompakt version

Selvom man kan spille de fleste spil derhjemme på sin egen computer, online med andre, er der alligevel en stigende tendens til at spille på netcafeer. Det er ikke tilfældigt! Det kan du lære lige her...

Rengøring kompakt version

Der er MANGE stillinger at søge indenfor rengøring. En meget lille del af det er toiletrengøring, og også den del af jobbet, findes der gode metoder til. Se med her, så har du snart nogle fantastiske kollegaer, der venter på dig..

Skønhedssalon kompakt version

Der er knap 5000 firmaer i Danmark, der kan kategoriseres under betegnelsen skønhedssalon eller skønhedsklinikker.

Slikbutik kompakt version

Danmark er den nation, bortset fra Finland, der spiser mest slik i hele verden.

Smartphone reparatør kompakt version

Vi er den nation i Verden, der har flest smartphones per indbygger. Omkring 80% af alle danskere ejer en smartphone, og mange ejer flere ad gangen.

Supermarked kompakt version

Der er omkring 3000 supermarkeder i Danmark, og der er over en kvart million danskere ansat i og omkring supermarkeder.

Tatovør kompakt version

Hver 7. dansker har en tatovering. Det vil sige at vi nærmer os med hastige skridt, at en million danskere har en tatovering.

Tøjbutik kompakt version

Der bliver solgt mere tøj end nogensinde i Danmark. Tøjbranchen kan tilsyneladende ikke mærke den efterspørgsel, der er på second hand tøj i øjeblikket.

Vagt 1 kompakt version

Der er flere og flere steder, hvor vagttjeneste er nødvendigt.

Brolægger kompakt version

Byggeboomet i Danmark inkluderer i høj grad brolæggerbranchen.

Fliseopsætning kompakt version

Stigende krav til hygiejne, sætter også stigende krav til overflader. Her er fliser ofte en god løsning.

Gartneri kompakt version

At arbejde som gartner kan stikke i mange forskellige retninger.

Gips kompakt version

Opsætning af gipsvægge er en arbejdsopgave, der findes mange af i Danmark.

Landbrug - Kvægdrift kompakt version

Indenfor mælkeproduktion alene er der over 3000 bedrifter, man kan arbejde på i Danmark.

Maler - medhjælper kompakt version

Man kan HELDIGVIS ikke erstatte en maler med en robot.

Materialelære kompakt version

Kendskab til hvilke materialer der egner sig bedst til hvilke opgaver, kan gavne i rigtig mange tilfælde.

Murer – medhjælper kompakt version

Det byggeboom som Danmark i øjeblikket er vidende til, kræver mange hænder.

Nedrivning kompakt version

Som nedriver er der en masse småting, man skal vide. Når du ved disse ting, så er der masser af jobs overalt i DK, og der er gode muligheder for at blive selvstændig.

Rørlægger – medhjælper kompakt version

Byggeboomet i Danmark inkluderer i høj grad rørlægger-branchen.

Tømrer-medhjælper kompakt version

Byggeboomet i Danmark inkluderer i høj grad tømrer-branchen.

Vinduespudser kompakt version

For dig som gerne vil lave noget med hænderne uden at blive beskidt

Værktøj kompakt version

Kendskab til hvilket værktøj der egner sig bedst til hvilke opgaver, kan gavne i rigtig mange tilfælde.

Café kompakt version

Caféer hører under restaurationsbranchen, som er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Gourmet restaurant kompakt version

Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Isbod kompakt version

Over 40 millioner is gnasker vi is os i Danmark om året. Hemmeligheden er nogle små is-sælger-tricks. Lær dem her, så er der helt sikkert et hyggeligt sommerjob, der ligger og venter på dig...

Køkken – Medhjælper kompakt version

Profesionelle køkkener står for tilberedningen af en større og større del af danskernes madindtag.

Tjener gourmet medhjælper kompakt version

Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Skrotning af biler kompakt version

Der er både sikkerhedsmæssige og miljømæssige aspekter i at skrotte en bil.

DSB togvognsmekaniker-medhjælper kompakt version

Til dig der skal have noget moment på, før det er sjovt.

Automekaniker-medhjælper kompakt version

Indsigt i 80% af de opgaver, der kommer ind på et værksted

Bagerivarer - baglokale kompakt version

Hvordan håndterer man varerne når de kommer. Dette kan bruges i mange brancher, og er en vigtig del af den lovbefalede egenkontrol.

Fakta om varme, kulde og træk kompakt version

Firmaer bruger dyre konsulenter udefra, til at fortælle dem at deres vinduer er utætte, og at det gør at medarbejderne ikke arbejder så godt som de kunne. Måske kunne de også bare have spurgt dig?

Indeklima luftfugtighed kompakt version

Firmaer bruger dyre konsulenter udefra, til at fortælle dem at deres luftkvalitet er forfærdelig. Det gør at medarbejderne ikke arbejder så godt som de kunne. Måske kunne de også bare have spurgt dig?

Indeklima luftkvalitet kompakt version

Firmaer bruger dyre konsulenter udefra, til at fortælle dem at deres luftkvalitet er forfærdelig. Det gør at medarbejderne ikke arbejder så godt som de kunne. Måske kunne de også bare have spurgt dig?

Pallereoler kompakt version

Ved du allerede hvad der skal til for at lave et fyldestgørende tjek af en pallereol? Så er der mange steder, hvor man ikke længere behøver at koncentrere sig om det, for du er jo på vej;)

Bad og behandlinger kompakt version

Det er svært at finde folk der har sat sig ind i dette område. Kunderne bliver mere og mere bevidste, derfor kunne det være meget attraktivt, hvis dem man skulle ansætte i denne branche, havde en forhåndsviden. Se her om du har den..

Teltopsætning kompakt version

Uderummet bliver brugt mere end nogensinde, derfor oplever man en vækst i teltbranchen. Der er en masse sikkerhed forbundet med det, og det er ikke bare som at sætte festteltet op fra Harald Nyborg.

Affaldshåndtering ejendom kompakt version

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Grundlæggende strømlære kompakt version

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Pleje af grønne områder kompakt version

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Rawplugs kompakt version

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Skadedyr ejendomsservice kompakt version

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Tilsynsopgaver ejendom kompakt version

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Vedligehold af hårde hvidevarer kompakt version

En del af det at være pedel eller vicevært. Færre ting bliver klaret af borgerne selv, derfor mangler vi folk som dig , der ved besked om det vi andre har glemt, eller ikke har sat os ind i.

Mental sundhed kompakt version

Sørg for at have det godt, så performer du.

Fysisk sundhed kompakt version

Man skal have en krop, man kan stole på.

I de voksnes rækker kompakt version

Et udpluk af alle de ting, man som minimum skal have styr på.

§17-bevis kompakt version

Jobs at få overalt i Danmark

Allergi kompakt version

I mange jobs er det en god ide at være orienteret om allergener.

E-events kompakt version

Bliver mere udbredt for hver dag der går. Der er masser af penge i branchen og dermed også masser af jobs.

Opførsel på byggeplads kompakt version

Lær de skrevne og uskrevne regler på en byggeplads at kende. Det kan være det der afgør, om man får lov at blive på arbejdspladsen efter endt praktikophold.

Kontrol af værktøj kompakt version

Alt håndværktøj skal kontrolleres regelmæssigt, og det skal man kunne se på selve værktøjet og i en journal.

Stige - kursus kompakt version

Det er trygt for din kommende arbejdsgiver, hvis du har styr på reglerne for at bruge en stige.

Ordblinde - hjælp kompakt version

Selvom man er ordblind, kan man godt give og modtage skriftlige beskeder.

Procent-bevis kompakt version

Lær de ting man skal kune i butiksverdenen indenfor procentregning

Livredder - intro kompakt version

Jobs at få overalt i Danmark

Produktionsvirksomhed kompakt version

Det at stå ved en maskine, kræver et fokus og en viden. Noget af det kan du med fordel sætte dig ind i inden du søger..

Dyrepasser kompakt version

Det kan være, at du vil hjælpe til i en dyrehandel, hos et mini-zoo eller lignende.

LinkedIn kurset kompakt version

En indføring, der er på mere end bruger-niveau

SEO kompakt version

Indføring og afklaring af hvor langt du er i SEO

Vinterforanstaltninger byggeri kompakt version

Her bruger mange faglærte mange timer, så det er et oplagt sted at kunne bidrage på en arbejdsplads

Tjek af trykanlæg kompakt version

der er tryk- og kæleanlæg overalt

Pap-presser kompakt version

De er overalt, og der er både sikkerhed og effektivitet at hente hvis man kan noget om dette lille område.

Word kompakt version

Der er næsten ingen steder, hvor det ikke ville være en fordel at kunne word.

Generelle jobråd kompakt version

Visse ting gælder for alle jobsøgnings-processer

Dyrhandel kompakt version

En dyrehandel er i høj grad et sted folk kommer for at få vejledning til deres dyr.

WordPress kompakt version

Langt de fleste hjemmesider er bygget op over den skabelon, som du får her.

Butik med brugskunst kompakt version

Et sted hvor folk kommer for at få en på opleveren

Genbrugsplads kompakt version

Mange har behov for lidt vejledning på genbrugspladsen.

Møbelhandel og senge kompakt version

Efter dette kursus er det dig, der kan give alle de der gode råd, man får hos en møbelhandler

Webshop kompakt version

Hvis man skal hjælpe til i en webshop, er der nogle ting man kan sætte sig ind i på forhånd.

Hjemme elektrikeren kompakt version

Gennemgang af de EL-artikler kunder typisk spørger om i et byggemarked

Miljøplads kompakt version

Når du har taget dette kursus, ved du alt om alt slags affald og fordelene ved at sortere affaldet.

Hundeklipper kompakt version

Efter dette kursus ved du alt lige fra trimning og klipning til pelstyper.

Cykelbud kompakt version

I 2018 bestilte danskerne for 1,1 mia. kr. hos Just Eat. Her er leveringen med cykelbud en vigtig del.

Stillads kompakt version

Stilladser bruges til bange forskellige slags opgaver. Efter dette kursus ved du alt, hvad du skal vide om stilladser.

Blog kompakt version

I dette kursus finder du alt, du skal vide, inden du starter din egen blog.

Excel kompakt version

Efter du har taget dette kursus, har du helt styr på Excels begreber og funktioner.

Opvasker kompakt version

Efter du har taget dette kurus om opvask, vil du have den viden, der skal til for at blive en god opvasker.

VVS-medhjælper kompakt version

Dette kursus tager dig igennem de vigtigste opgaver man har som VVS’er. Lige fra reparation af en dryppende vandhane til montering af en vandmåler.

Løftekursus kompakt version

Man kan komme ud for at skulle løfte ting i næsten al slags arbejde. Desværre er der mange, der får skader, fordi de ikke løfter rigtigt. Efter dette kursus vil du aldrig løfte forkert igen.

Klargøring af mødelokaler kompakt version

Mødelokaler skal være pæne og præsentable, når de skal bruges.

Garderobe medhjælp kompakt version

For gæster, der skal aflevere deres ejendele i en garderobe, er det vigtigt, at servicen og overblikket er i top.

Opsætning af videosamtaler kompakt version

Flere og flere skal nu holde møder via videosamtaler. Lær i dette kursus hvordan man gør.

Virtuel baggrund til videokonferencer kompakt version

En virtuel baggrund kan få enhver videosamtale til at se mere professionel ud.

Samarbejdsportaler kompakt version

At have al arbejde samlet på én platform, gør arbejdet nemmere og mere overskueligt. Lær her hvordan

PDA kompakt version

Den håndholdte scanner, der kan fortælle dig og ikke mindst kunden alt om, hvad der er på lager og hvornår der kommer nye varer osv.

Hegnsopsætning kompakt version

Når du har taget dette kursus, ved du alt, hvad du skal vide, for at kunne sætte et hegn op korrekt.

Google Ads kompakt version

Google Ads hjælper dig med at komme ud til potentielle kunder vha. forskellige typer af annoncer.

Facebook-annoncering kompakt version

Efter dette kursus vil du vide at, du har behov for at vide om Facebook-annoncering.

Google Docs kompakt version

Google Docs er Googles Svar på Word. Google Docs er gratis og kræver kun, at du har en Google-konto.

Google Sheets kompakt version

Google Sheets er Googles svar på Excel, og det kræver kun, at du har en Google-konto, for at kunne bruge det.

Google Analytics kompakt version

Med dette kursus lærer du at få et indblik i dine besøgende og deres færden.

Photoshop kompakt version

Med dette kursus lærer du alt det grundlæggende om Photoshop, så du selv kan arbejde videre.

Drone kursus kompakt version

Der er mange ting man skal overveje hvis man skal flyve med droner. Ikke kun det tekniske, men også det etiske.

GDPR og Cookies kompakt version

Hvordan sikrer man sig at man arbejder med databeskyttelsesloven på en fornuftig måde? Det lærer du i dette kursus.

Ordne træterrasse kompakt version

Det kan være et stort arbejde, men hvis man vælger udstyret med omhu og ved hvordan man skal bruge det, er det ikke så stor en indsats.

Passe drivhus kompakt version

Med et drivhus har du mulighed for at forlænge sæsonen for dine afgrøder samt antallet af sorter, du kan dyrke.

Havearbejde kompakt version

En have skal passes, og det indebærer både græsslåning, fjerne ukrudt, fjerne mos osv.

Rense tagrender kompakt version

Alt fra typiske problemer med tagrender til vedligeholdelse

Klippe hæk kompakt version

Der er flere ting, man skal tænke over, når man klipper sin hæk. Alt du skal vide, finder du i dette kursus.

Pool-keeper kompakt version

Har man et forvokset badebassin eller en pool, er der ofte en del arbejde forbundet med det. Det gør livsnyderiet lidt svært når man hele tiden skal bruge tid på at holde den i orden.

Pet-keeper kompakt version

Det er dejligt at have kæledyr til daglig, men hvad gør man med dem, når man er på ferie?

Indbrudssikring af hjem kompakt version

Der blev i 2019 anmeldt 24.553 indbrud i danske huse, lejligheder og sommerhuse. Selvom det er der laveste tal siden 1982, er det en god idé at vide noget om indbrudssikring.

Airbnb kompakt version

Mange folk lejer deres huse ud flere gange i løbet af deres ferie, eller lejer deres huse/lejligheder ud, som de ikke bor i nærheden af selv.

PDF kompakt version

Hvordan er det nu lige man kan rette i en PDF? Det lærer du i dette kursus.

Problemer med netværksforbindelsen kompakt version

Problemer med netværksforbindelsen sker aldrig på et godt tidspunkt. Derfor lærer du i dette kursus, hvordan du løser problemer, der må opstå.

Ordne fliser kompakt version

Fliser kan ofte blive pæne igen, selvom de ser hårdt medtaget ud.

Optimering af PC og Mac kompakt version

Med dette kursus lærer du hvorfor en PC eller Mac kører langsomt, og hvordan man løser det.

Hurtig hjemmeside kompakt version

Der er ingen, der gider at bruge særlig lang tid på en langsom hjemmeside. Derfor lærer du i dette kursus, hvordan du gør en hjemmeside hurtig, så brugerne bliver på hjemmesiden.

Cybersikkerhed kompakt version

Enhver computer kan risikere at blive ramt af malware og blive hacket. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan man beskytter sin computer bedst muligt.

Tagdækker kompakt version

Tagpap sikrer tage mod vind og vejr. Med dette kursus lærer du, hvordan man arbejder som tagdækker og hvad det indebærer.

Træfældning kompakt version

Træfældning er bestemt ikke ufarligt arbejde. Med dette kursus lærer du om sikkerhed, teknikker og metoder ved træfældning.

Vaske biler kompakt version

En god regelmæssig bilvask kan være med til at ens bil holder længere og kan også være med til at mindske udgifter.

Gulvlægger/gulvafslibning kompakt version

Det kræver godt håndværk at lægge gulve, tæpper, afslibe gulve m.m. Tag dette kursus og bliv meget klogere på, hvordan man gør.

Rense frugt og grønt kompakt version

Frugt og grønt er vigtigt for vores krop, men lige så vigtigt er det, at vi husker at vaske dem fri for bakterier og pesticider.

Finde mad i naturen kompakt version

Du kan finde en masse mad i naturen. Tag kurset og bliv klogere!

NORMAL kompakt version

Går du og drømmer om at arbejde i NORMAL? Med dette kursus får du en masse nyttig viden om butikken NORMAL.

Male facade kompakt version

At male husets facade er et stort stykke arbejde, og det kræver derfor en grundig forberedelse og arbejde.

Bytræer kompakt version

At bo i byen betyder heldigvis ikke, at man skal undvære naturen helt. Mange byer arbejder nemlig med at få flere træer plantet i byerne.

Søstrene Grene kompakt version

Søstrene Grene åbnede deres første butik i Århus i 1973. Siden har Søstrene Grene udvidet til 250 butikker verden over.

Male asfalt kompakt version

Asfaltmaling kan bruges til mange ting. Det kan være lige fra vejstriber til sjove miljøer, der kan bruges til leg.

Imerco kompakt verion

Går du og drømmer om at arbejde i Imerco? Så tag dette kursus og få en grundig introduktion til hvem Imerco er og hvad arbejdet indebærer.

Bog & idé kompakt version

Kunne du godt tænke dig at blive elev eller arbejde som salgsassistent i Bog & idé, så tag dette kursus og få al den baggrundsviden, du har brug for.

BAUHAUS kompakt version

Kunne du godt tænke dig at blive elev i BAUHAUS? Så tag dette kursus og få al den viden om BAUHAUS, du har brug for.

Elgiganten kompakt version

Går du med en lille sælger i maven? Så kunne Elgiganten sagtens være en arbejdsplads for dig. Tag kurset og bliv meget klogere på Elgiganten både som virksomhed og arbejdsplads.

SPORTMASTER kompakt version

SPORTMASTER er Danmarks største sportskæde. Tag dette kursus og bliv meget klogere på, hvem SPORTMASTER er, og hvad det vil sige at arbejde i SPORTMASTER.

Sundhedstjek af gæster/passagerer kompakt version

En lang række steder, vil I det næste lange stykke tid tjekke om deres gæster, kursister, passagerer, kunder osv er syge. Det vil ske gennem temperaturscannere og tilsvarende ting.

Receptionist kompakt version

Som receptionist står man bl.a. for kundekontakt både pr. telefon og i selve receptionen. Tag dette kursus og bliv meget klogere på jobbet som receptionist.

Den gode præsentation kompakt version

I mange jobs kan man komme ud for at skulle holde en præsentation. Tag dette kursus og få værktøjer til, hvordan du holder den bedste præsentation.

Overførsel af store filer kompakt version

Skal man sende en stor fil, kan det virke som det nemmeste, bare at vedhæfte den i en mail. Dette er dog ofte langt fra den smarteste løsning.

Telefonsælger kompakt version

Hvis du godt kunne tænke dig at sælge gennem telefonen, så tag dette kursus og bliv meget klogere på området.

3D printer kompakt version

Mange brancher berøres nu af 3D printere. Tag dette kursus og få en masse nyttig viden, om du vil bruge det privat eller i dit erhverv.

Chatbot kompakt version

Chatbots kan betragtes som en medarbejder, der arbejder 24/7. Tag dette kursus og bliv meget klogere på alle fordelene ved at have en chatbot.

Lav din egen webshop kompakt version

Med dette NemProgrammering-kursus, lærer du at lave en webshop i Prestashop.

Oprydning i håndværkerbilen kompakt version

Organisering skaber overblik, og det er vigtigt at have et godt overblik over sin håndværkerbil, så man altid kan finde det, man skal bruge.

HTML kompakt version

I dette kursus skal du lære om at kode HTML. Kurset er for begyndere.

CSS kompakt version

I dette kursus skal du lære om de vigtigste styling-teknikker, så du kan lave en lækker hjemmeside.

HTML5 kompakt version

HTML5 er den nye standard for HTML. Derfor er det en forudsætning for dette kursus, at du allerede kender til HTML, som vi også har et kursus om.

Cykeltaxa kompakt version

Kører man cykeltaxa skal man både have styr på tilladelser, selve cyklen, lidt viden om selve byen m.m.

CSS3 kompakt version

Dette er et CSS fortsætter kursus, hvor du vil lære de mere avancerede CSS-teknikker, der er i CSS3.

Lav eget spil eller program med Java og Eclipse kompakt version

I dette kursus fra NemProgrammering skal du lære at programmere Java fra bunden, så du kan lave dine egne programmer.

Gaveindpakning kompakt version

I de fleste butikker tilbyder man gerne at pakke varen ind - især i juletiden bliver der pakket mange gaver ind.

Pinterest kompakt version

Pinterest er ikke “bare” et medie, hvor man kan få en masse kreativ inspiration, det er også et godt værktøj for virksomheder.

Instagram annoncering-kopi

Instagram har på verdensplan over 1 mia. aktive brugere månedligt - så hvorfor ikke bruge Instagram i din marketingstrategi?

Bliv en god tekstforfatter kompakt version

At være tekstforfatter er ikke så nemt, som man måske skulle tro. Tag dette kursus og lær meget mere om, hvordan man bliver en god tekstforfatter.

Tekstforfatning og SEO kompakt version

Som tekst forfatter er det vigtigt at kunne skrive godt, men du skal også vide, hvordan du skriver god til søgemaskinerne.

ILVA kompakt version

Synes du, at ILVA er en spændende butik/varehus, som du godt kunne tænke dig at være en del af? Så tag dette kursus og bliv meget klogere på, hvem ILVA er som varehus og arbejdsplads.

Stress kompakt version

For mange er stress et stort problem i hverdagen. Tag dette kursus og lær meget mere om stress og få redskaber til at håndtere det.

Mødebooker kompakt version

Det kræver sjældent den store erfaring at blive mødebooker, men du har mulighed for at arbejde dig op til at blive sælger.

Forhandlingsteknik kompakt version

Forhandlingsteknik bruges, bevidst eller ubevidst, både privat og professionelt. Tag dette kursus og bliv meget klogere på forhandlingsteknik.

E-mail professionelt kompakt version

At sende en e-mail kan virke simpelt, men det kan faktisk have stor betydning, hvis du kan sende de der ekstra gode e-mails.

Forebyg smitte kompakt version

Det er vigtigt, at vi ved, hvordan vi forebygger smitte. I dette kursus skal du lære om lige præcis dette.

Markiser kompakt version

Markiser kan bruges til mange forskellige formål som på terrassen eller campingvognen. Tag dette kursus og bliv meget klogere på markiser.

Fortrinsret for personer med handicap kompakt version

Som handicappet kan man få fortrinsret, hvis man søger opslåede stillinger i det offentlige herunder taxibevillinger og stadepladser.

Dyrkning af tang i Danmark kompakt version

Selvom landbrugsjorden bliver fyldt, er der stadig gode muligheder for at dyrke afgrøder i havet.

Egenkontrol hygiejnekursus-tillæg kompakt version

Alle fødevarevirksomheder bør lave en risikoanalyse ifm. deres egenkontrol.

Asbest og PCB kompakt version

Asbest og PCB er farligt at komme i kontakt med, og derfor er det vigtigt at vide, hvordan man skal forholde sig til det.

Louis Nielsen kompakt version

Tag dette kursus og lær meget mere om Louis Nielsen og arbejdsopgaverne som optikerassistent.

Pilgrim kompakt version

Hvis du godt kunne tænke dig at arbejde i en smykkebutik, så tag dette kursus og bliv meget klogere på smykkebutikken Pilgrim.

Flying Tiger Copenhagen kompakt version

Kunne du tænke dig at arbejde i Flying Tiger Copenhagen? Så tag dette kursus og lær meget mere om dem som virksomhed og arbejdsplads.

Arbejde hjemmefra kompakt version

Det kan godt være svært at strukturere sit arbejde, når man arbejder hjemmefra. Tag dette kursus og få en hel masse gode råd samt tips og tricks til en succesrig hjemmearbejdsdag.

NEYE kompakt version

Hvis du synes det kunne være interessant at arbejde i NEYE, så tag dette kursus og lær meget mere om NEYE som virksomhed og arbejdsplads.

H&M kompakt version

Kunne du tænke dig at arbejde i H&M? Så tag dette kursus og bliv meget klogere på hvem de er.

Asfaltarbejder kompakt version

Som asfaltarbejde skal du være forberedt på sæsonarbejde, fokus på sikkerhed og være i god fysisk form.

Solsejl kompakt version

Solsejl kan bruges i haven, på terrassen og fås i forskellige størrelser og former.

Boatkeeper kompakt version

En båd kan være en stor mundfuld at passe for travle folk. Mange gange opdager man, at man har brugt sæsonen på at passe båd fremfor at sejle i den.

E-mail marketing kompakt version

Mange firmaer benytter sig af nyhedsbreve. I dette kursus lærer du alt, der er værd at vide om gode nyhedsbreve.

McDonald's kompakt version

McDonald’s er kendt for deres fastfood men også for at være en god arbejdsplads. Lær meget emre om McDonald’s som virksomhed og arbejdsplads i dette konceptkursus.

Flyttemand kompakt version

En flyttemand har kontakt med kunderne, har et fysisk arbejde og et stort ansvar.

Greenkeeper kompakt version

En greenkeeper sørger kort sagt for, at græsplænen er nyklippet, velplejet og klar til brug.

Ny dør og karm kompakt version

Tag dette kursus og lær hvordan man monterer en indvendig dør og karm.

Byg træterrasse kompakt version

Tag dette kursus og lær hvordan du bygger en træterrasse.

Lagkagehuset kompakt version

Er du A-menneske, vild med kager og kundekontakt, så kunne et arbejde i en bager måske være lige noget for dig.

Plankebord kompakt version

Tømrearbejde er bredt. F.eks. kan du komme ud for at skulle bygge et plankebord.

Snerydning kompakt version

Tag dette kursus og lær mere om snerydning, saltning og reglerne omkring det.

Offset tryk kompakt version

Offset tryk kan bruges til alt fra visitkort til klistermærker. Tag dette kursus og bliv meget klogere på hvad offset tryk er for noget.

Beskyttelse af bolig mod oversvømmelse, storm og tørke kompakt version

Tag dette kursus og lær hvordan man beskytter boligen mod ekstremt vejr.

Skur kompakt version

Dette kursus er for dig, der skal bygge eller vedligeholde et skur.

Ernæringsassistent kompakt version

Som ernæringsassistent laver du sund og lækker mad til f.eks. ældre, syge eller børn.

Skorstensfejer kompakt version

En skorstensfejer fejer og renser skorstene og fyringsanlæg med rør, kedler og røgkanaler.

Konditor kompakt version

En konditor er specialist i at lave kager og andre dekorative sager.

Maskinsnedker kompakt version

Som maskinsnedker udskærer og forarbejder man træ.

Vinduer kompakt version

I dette kursus skal du lære om maling, vedligeholdelse og udskift af vinduer.

Radon kompakt version

Tag dette kursus og lær meget mere om radon og hvordan man kan nedbringe det.

Køkkenhave kompakt version

Tag dette kursus og lær meget mere om, hvordan man får en køkkenhave

Brandmand kompakt version

En brandmand rykker ud til brande, uheld og trafikulykker. Man skal sikre en tryg hverdag.

Reparere glasfiber kompakt version

Det kan være både, biler, motorcykler og lignende. Har du i forvejen forstand på dette område, kan du her få et stykke papir på det.

Buschauffør kompakt version

Tag dette kursus og bliv meget klogere på arbejdet som buschauffør, og hvad der skal til for at blive det. Eller få papir på det du allerede ved og kan.

Kørelærer kompakt version

Som kørelærer får du et fleksibelt arbejde, hvor du lærer andre at køre bil. Tag dette kursus hvis det lyder spændende, eller få papir på det du allerede kan og ved.

Deichmann kompakt version

Deichmann er en skobutik, der er førende på det tyske og europæiske marked med fokus på moderigtige sko til fordelagtige priser i god kvalitet.

Telia kompakt veriosn

Telia beskriver sig selv som følgende: “Telia er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser. Vi er kommunikationen til dine venner, familie, kolleger og kunder.”

At bore kompakt version

Tag dette kursus og få en masse gode råd og tips til når du skal bore.

Brænde ukrudt kompakt version

Mange steder er der behov for, at ukrudt bliver fjernet. I dette kursus skal du lære alt om ukrudt, og hvordan man kommer af med det.

Sælg din arbejdsplads på nettet kompakt version

I dette kursus skal du lære om Employee Advocacy. Kurset er udarbejdet med inspiration fra samarbejdspartneren Digital Works.

Tapet kompakt version

Med dette kursus vil du lære om tapettyper, og hvordan du sætter tapet op helt perfekt.

Troldtekt kompakt version

Troldtekt giver bedre akustik i et rum.

Afvikle fjernundervisning kompakt version

Fjernundervisning kan være en udfordring, men med dette kursus bliver du godt klædt på til at kunne afvikle succesfuld fjernundervisning.

Blomsterdekoratør kompakt version

Kan du se dig selv lave smukke buketter og blomsterdekorationer, så tag dette kursus og lær meget mere.

Spraytan kompakt version

Der er mange klinikker i Danmark, der tilbyder spraytan, hvor medarbejderen giver kunden en spraytan. Med dette kursus vil du få en grundig viden om spraytan.

Hvordan man tackler sin sagsbehandler kompakt verison

Det er ikke altid, at man er tilfreds med sin sagsbehandler. Men hvad gør man så? I dette kursus bliver du meget klogere.

Lev af din kreativitet kompakt verison

Tag dette kursus og bliv meget klogere på kreativitet, og hvordan du kan leve af den.

Kvik kompakt version

Kvik sælger køkkener, bade og garderoper. Bliv meget klogere på Kvik som virksomhed og arbejdsplads med dette kursus.

Plæneklipper - pasning og pleje kompakt version

Det er godt at vide, hvordan man passer og plejer en plæneklipper, så den holder så længe som muligt og fungerer optimalt.

Sælger kompakt version

Der er mange ting, der spiller ind, hvis man vil være en dygtig sælger.

IT-forskrækket? kompakt version

Hjemmesider og internettet er ikke lige til at gå til for alle. Med dette kursus bliver du meget klogere på netop det at begå sig på hjemmesider.

Epileptisk anfald kompakt version

Mange vil opleve, at en person får et epileptisk anfald. Derfor er det godt at vide, hvad man skal gøre.

Stukkatør kompakt version

Som stukkatør laver du dekorationer i bygninger som f.eks. stuk.

Betonrenovering kompakt version

Betonrenovering kan foregå på alt fra broer og bygninger til altaner og svømmehaller.

Fugtsikring af kælder kompakt version

Det er vigtigt at at vide, hvordan man kan undgå fugt og fugtsikre en kælder for at undgå f.eks. skimmelsvamp.

Hundetræner kompakt version

Går du med en hundetræner gemt i maven? Så tag dette kursus og bliv meget klogere.

Anhugning kompakt version

Anhugning betegnes som farligt arbejde og derfor, er det vigtigt, at man ved, hvad man laver.

Gulvvarme kompakt version

Mange synes, at det er lækkert med gulvvarme. Lær i dette kursus, hvordan man installerer det.

Termotag kompakt version

Et termotag kan være en god idé at have i f.eks. sin udestue. Lær i dette kursus hvordan man monterer det.

Vippe behandlinger kompakt version

Tag dette kursus og bliv meget klogere på lash lift, påsætning af falske vipper, farvning af vipper m.m.

Bryn behandlinger kompakt verison

For mange er brynene en vigtig del af deres ansigt. Lær meget mere om, hvordan man kan behandle dem i dette kursus.

Fodboldtræner

Går du med en fodboldtrænerdrøm? Så tag dette kursus og bliv meget klogere.

Genanvende asfalt

Asfalt er et materiale, der kan genanvendes. Lær meget mere om, hvorfor det er vigtigt at vide noget om i dette kursus.

Undgå madspild

Ifølge Miljøstyrrelsen produceres der hvert år 1.214.000 ton madaffald. I dette kursus skal du lære mere om, hvordan man undgå madspild.

Rense mursten

Mursten behøver ikke blive smidt ud, når man f.eks. river et hus ned. Men der er nogle ting, man skal være opmærksom på.

Genanvende tekstiler

Tag dette kursus og lær at forvandle dit gamle tøj til noget nyt og smart.

Bæredygtige tage

Tag dette kursus og lær meget mere om bæredygtige tage og hvorfor de er en god idé.

Genanvendelse af byggematerialer

Bygge materialer skal ikke bare smides væk, hvis de kan genbruges.

Klejnsmed

Kunne du tænke dig at vide mere om arbejdet som klejnsmed - så tag dette kursus og lær en masse.

Stenhugger

Kunne du tænke dig at vide mere om arbejdet som stenhugger - så tag dette kursus og lær en masse.

Restaurering og re-design af møbler

Selvom et møbel måske er gået ud af mode, behøver det ikke nødvendigvis at blive smidt ud. Du skal nemlig i dette kursus lære, hvordan man kan re-designe møbler.

Madaffald til grøn energi

I dette kursus skal du lære om, hvordan man kan lave madaffald om til grøn energi.

Kok

Elsker du at lave mad, og kunne du måske se dig selv leve af det? Så lær meget mere om kokkefaget i dette kursus.

Avisbud

Kan du se dig selv på en cykel og dele aviser ud? Så tag dette kursus og blive meget klogere på arbejdet som avisbud.

Portør

Kunne du tænke dig at vide mere om arbejdet som portør? Så tag dette kursus.

Dækmontør

Kan du godt lide eller kunne du godt tænke dig at arbejde med biler? Så kan det være, at dækmontør er lige noget for dig.

;