Smartphone – reparatør-kurset - Læringsbevis.dk

Smartphone – reparatør

Vi er den nation i verden, der har flest smartphones per indbygger. Omkring 80% af alle danskere ejer en smartphone, og mange ejer flere ad gangen.

Der er 650 officielle smartphone-reparatører i Danmark. Dette antal reparatører står slet ikke mål med, hvad det egentlig burde, i forhold til det antal smartphones der er i omløb.

Denne industri er altså kommet for at blive, og man kan forvente, at der kommer en del flere værksteder i den nærmeste fremtid.

Mange har derfor lært sig selv via youtube-videoer at reparere deres egen smartphone. Er du en af dem, så kan dette lille kursus, give dig papir på det du kan indenfor denne verden, og så kan du bruge det til at søge job eller starte selv.

Dyk ned i vores materiale, som er blevet til på baggrund af interviews med både kunder og reparatører.

 

Sådan gør du:

  1. Kig materialet igennem, og søg gerne selv viden.
  2. Svar så godt du kan på spørgsmålene, og tryk: “Aflever”.
  3. Du får et bevis tilbage, på alt det værdifulde du kan.
  4. Skriv en ansøgning til et værksted, og vedlæg beviset. (eller start en værksted selv;))

 

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

5 timer

Kursets pris

180 kr. inkl. moms

Det siger kursisterne om kurset

Anja, 54 år, Svendborg (★★★★★)

"Jeg havde ikke troet at min fremtid skulle ligge på en campingplads. De beviser jeg tog hos jer jer fortalte mig noget andet;)"

Arne, 59 år, Middelfart (★★★★★)

"Jeg har godt nok ikke fået arbejde ud af det, men jeg er blevet mere åben for muligheder"

Andre kurser som måske er noget for dig

Instagram annoncering

Instagram har på verdensplan over 1 mia. aktive brugere månedligt - så hvorfor ikke bruge Instagram i din marketingstrategi?

Læs mere

Bliv en god tekstforfatter

At være tekstforfatter er ikke så nemt, som man måske skulle tro. Tag dette kursus og lær meget mere om, hvordan man bliver en god tekstforfatter.

Læs mere

Tekstforfatning og SEO

Som tekst forfatter er det vigtigt at kunne skrive godt, men du skal også vide, hvordan du skriver god til søgemaskinerne.

Læs mere

Sælg din arbejdsplads på nettet

I dette kursus skal du lære om Employee Advocacy. Kurset er udarbejdet med inspiration fra samarbejdspartneren Digital Works.

Læs mere