Klubpædagog-kurset - Læringsbevis.dk

Klubpædagog

Der er klubber, eller klublignende tilbud, for alle børn i Danmark, fra de går i 4. klasse, til de går ud af folkeskolen. Der er altså tale ret mange pladser fordelt ud over hele landet.

Her kan dine personlige interesser virkelig komme i spil, hvad enten du interesserer dig for fiskeri, gaming, dyr, sæbekassebiler eller næsten hvad end det måtte være, så kan det blive et vigtigt bidrag til din lokale klub, at få dig ind.

Der er en uddannelse til klubpædagog, men i praksis viser det sig, at ufagudlærte ofte er at finde i de forskellige klubber.

Bliv inspireret her på siden, og skriv til os hvad du kan tilbyde, så finder vi en fagmand, der kan give dig kredit for dine interesser.

 

Sådan gør du:

  1. Kig materialet igennem, og søg gerne selv viden.
  2. Svar så godt du kan på spørgsmålene, og tryk: “Aflever”.
  3. Du får et bevis tilbage, på alt det værdifulde du kan.

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

5 timer

Kursets pris

180 kr. inkl. moms

Det siger kursisterne om kurset

Signe, 17 år, København (★★★★★)

"Jeg synes det er sjovt at man kan tage et kursus. Jeg fik job med det samme. Jeg ved ikke om det var fordi jeg havde sat mig ind i det i forvejen."

Klavs Mørk, 46 år, Læringsbevis.dk (★★★★★)

"Det er jo et hands-on område. Men det kan afklare dig selv om du vil i denne retning. "

Andre kurser som måske er noget for dig

Handicaphjælper

Borgerstyret personlig assistance. Mange i Danmark har en fantastisk hverdag ,som faste arme og ben for en handicappet. Se her, hvad du skal kunne...;)

Læs mere

Børnehave

Alle børn drages af mennesker med passioner. Se om dine passioner kan bruges i en børnehave. Se også hvilke ting du skal have styr på, inden du banker på hos rød stue.

Læs mere

Plejehjem

I ældreplejen er der brug for masser af hænder. Jo flere des bedre.

Læs mere

Klubpædagog

Der er klubber, eller klublignende tilbud, for alle børn i Danmark, fra de går i 4. klasse, til de går ud af folkeskolen.

Læs mere