Cykeltaxa-kurset - Læringsbevis.dk

Cykeltaxa

Cykeltaxaer er blevet brugt i Asien siden 1887, og under 2. Verdenskrig kom de for første gang til Danmark.

I dette kursus skal du lære om historien bag cykeltaxaen, kundekontakt og koncept, hvor man må samle kunder op i København, hvor man ikke må samle kunder op, kørslen, tilladelse, særlige krav til cyklen, vedligehold af cyklen, hvordan man pumper dæk, hvordan man lapper dæk, hvordan man undgår sovende hænder og hvordan man justerer styret.

 

Sådan gør du:

  1. Kig materialet igennem, og søg gerne selv viden.
  2. Svar så godt du kan på spørgsmålene, og tryk: “Aflever”.
  3. Du får et bevis tilbage, på alt det værdifulde du kan.

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

2 timer

Kursets pris

200 kr. inkl. moms

Det siger kursisterne om kurset

Anita, 52 år, Odense (★★★★★)

"Jeg vidste alt hvad der blev vist, men tror det er meget godt til folk der ikke har prøvet det før og gerne vil have et rengøringsjob."

Julie, 32 år, København (★★★★★)

"Ved ikke hvor meget kurset kan bruges til, men man får en god ansøgning ud af det. "

Andre kurser som måske er noget for dig

Forlystelser mekaniske

Maskiner der "transporterer" mennesker har en masse krav. Denne viden kan du bruge til lidt af hvert udover omrejsende Tivoli.

Læs mere

Forlystelser oppustelige

Absolut stigende marked for den slags forlystelser. Udover de stationære legelande, boomer udlejnings- og lejlighedsmarkedet også. Jobs overalt i DK, bare pust dig op og kom i gang;)

Læs mere

Bad og behandlinger

Det er svært at finde folk der har sat sig ind i dette område. Kunderne bliver mere og mere bevidste, derfor kunne det være meget attraktivt, hvis dem man skulle ansætte i denne branche, havde en forhåndsviden. Se her om du har den..

Læs mere

SPA - bad

Har du dette som passion i forvejen, kan du måske komme med noget nyt, til det sted du søger. Branchen skal finde på nyt, ellers går den i stå...

Læs mere