E-events kompakt version-kurset - Læringsbevis.dk

E-events kompakt version

En masse ting, som du måske allerede ved..?

E-sport bliver større og større, og inden du drømmer om at komme med på Astralis, så husk at der er masser af andre jobs i kølvandet på deres succes. Alt det der skal arrangeres lokalt rundtomkring for at få sådan en mølle til at rulle videre. 

Du bliver i dette kursus taget gennem harware, herunder grafikkort, monitor, mus osv, software, sikkerhed mod virus, kommunikation, kommanoveje, e-sports forkortelser, planlægning af e-sport event, begreber og forkortelser, vigtigheden af fysisk aktivitet og sund kost samt lidt om gamer kulturen.

 

Der er kun et spørgsmål, og det kan dække alle de talenter, man skal kunne vise overfor sig selv, hvis du skal begå dig i gamer-verdenen….Du skal planlægge et event, beskriv hvordan du vil gøre det fra A - Z...Go fornøjelse;) 

 

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

1 timer

Kursets pris

Gratis

Det siger kursisterne om kurset

Kamille, 39 år, Ølstykke (★★★★★)

"Man skal kunne baggrundshistorierne fra de enkelte mærker. Jeg undrer mig over om det virkelig er det kunderne spørger mest om. Ok, der er også noget om glasuren på de forskellige stel."

Camilla, 34 år, Nyborg (★★★★★)

"Jeg er altså faktisk rigtig glad for at jeg har taget dette kursus. Jeg er sikker på at det vil være noget jeg vil blive ved at interessere mig for."

Andre kurser som måske er noget for dig

Cybersikkerhed

Enhver computer kan risikere at blive ramt af malware og blive hacket. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan man beskytter sin computer bedst muligt.

Læs mere

Overførsel af store filer

Skal man sende en stor fil, kan det virke som det nemmeste, bare at vedhæfte den i en mail. Dette er dog ofte langt fra den smarteste løsning.

Læs mere

3D printer

Mange brancher berøres nu af 3D printere. Tag dette kursus og få en masse nyttig viden, om du vil bruge det privat eller i dit erhverv.

Læs mere

Chatbot

Chatbots kan betragtes som en medarbejder, der arbejder 24/7. Tag dette kursus og bliv meget klogere på alle fordelene ved at have en chatbot.

Læs mere