E-events kompakt version-kurset - Læringsbevis.dk

E-events kompakt version

En masse ting, som du måske allerede ved..?

E-sport bliver større og større, og inden du drømmer om at komme med på Astralis, så husk at der er masser af andre jobs i kølvandet på deres succes. Alt det der skal arrangeres lokalt rundtomkring for at få sådan en mølle til at rulle videre. 

Du bliver i dette kursus taget gennem harware, herunder grafikkort, monitor, mus osv, software, sikkerhed mod virus, kommunikation, kommanoveje, e-sports forkortelser, planlægning af e-sport event, begreber og forkortelser, vigtigheden af fysisk aktivitet og sund kost samt lidt om gamer kulturen.

 

Der er kun et spørgsmål, og det kan dække alle de talenter, man skal kunne vise overfor sig selv, hvis du skal begå dig i gamer-verdenen….Du skal planlægge et event, beskriv hvordan du vil gøre det fra A - Z...Go fornøjelse;) 

 

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

1 timer

Kursets pris

Gratis

Det siger kursisterne om kurset

Emma, 24 år, Aarhus (★★★★★)

"Et kursus i biograf, de havde jeg ikke troet;) men det gav god mening og så vidste jeg hvad jeg skulle skrive i min ansøgning. Jeg sendte ikke beviset med!"

Jette, 50 år, Kerteminde (★★★★★)

"Måske vil de bare have yngre modeller til at stå i deres butikker, men det her lille kursus gør i hvert fald at jeg ved hvad de efterspørger"

Andre kurser som måske er noget for dig

Optimering af PC og Mac kompakt version

Med dette kursus lærer du hvorfor en PC eller Mac kører langsomt, og hvordan man løser det.

Læs mere

Hurtig hjemmeside kompakt version

Der er ingen, der gider at bruge særlig lang tid på en langsom hjemmeside. Derfor lærer du i dette kursus, hvordan du gør en hjemmeside hurtig, så brugerne bliver på hjemmesiden.

Læs mere

Cybersikkerhed kompakt version

Enhver computer kan risikere at blive ramt af malware og blive hacket. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan man beskytter sin computer bedst muligt.

Læs mere

Overførsel af store filer kompakt version

Skal man sende en stor fil, kan det virke som det nemmeste, bare at vedhæfte den i en mail. Dette er dog ofte langt fra den smarteste løsning.

Læs mere