Sælg din arbejdsplads på nettet kompakt version-kurset - Læringsbevis.dk

Sælg din arbejdsplads på nettet kompakt version

Employee Advocacy er en SoMe-strategi, som er nyttig for rigtig mange virksomheder - man kan nemlig bruge det til at sælge sin virksomhed.

I dette kursus skal du lære om hvorfor man bør bruge Employee Advocacy, hvad Employee Advocacy er, hvorfor det virker, hvordan man lykkes med Employee Advocacy, vigtige overvejelser, når man skal vælge værktøj til Employee Advocacy, SoMe-policy i en virksomhed samt planlægning af indsats herunder contentplan og årshjul.

Er du i tvivl, om kurset er noget for dig, så tænk over, om dette passer på dig: 

"Kamilla arbejder i den lokale blomsterbutik. Hun poster på Facebook billeder af noget af det hun, og hendes kollegaer, laver. Hun skriver, når chefen har givet kage, fordi butikken er blevet 10 år. Hun deltager i blogs på nettet om afskårne blomster. Hun pynter op til datterens konfirmation, som ingen anden mor ville kunne have gjort det. Hun pynter op som frivillig til lokalballet.

Hun gør sig selv og sine kollegaer til et brand i sig selv. Men hun ved det ikke. Hun gør det fordi hun ikke kan lade være."

 

Sådan gør du:

  1. Kig materialet igennem, og søg gerne selv viden.
  2. Svar så godt du kan på spørgsmålene, og tryk: “Aflever”.
  3. Du får et bevis tilbage, på alt det værdifulde du kan.

 

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

1 timer

Kursets pris

Gratis

Det siger kursisterne om kurset

Mohammed, 25 år, Vanløse (★★★★★)

"Jeg kan takke Læringsbevis.dk for at være i arbejde den dag i dag. Jeg fik kurser i alt, hvad der er vigtigt, når man skal arbejde i en netcafé. Det hjalp mig til at få jobbet ved første forsøg."

Chris, 49 år, København (★★★★★)

"Bedst som jeg troede at min erfaring virkelig ikke kunne bruges nogen steder, dukker læringsbevis op og viser mig noget andet."

Andre kurser som måske er noget for dig

HTML

I dette kursus skal du lære om at kode HTML. Kurset er for begyndere.

Læs mere

CSS

I dette kursus skal du lære om de vigtigste styling-teknikker, så du kan lave en lækker hjemmeside.

Læs mere

HTML5

HTML5 er den nye standard for HTML. Derfor er det en forudsætning for dette kursus, at du allerede kender til HTML, som vi også har et kursus om.

Læs mere

CSS3

Dette er et CSS fortsætter kursus, hvor du vil lære de mere avancerede CSS-teknikker, der er i CSS3.

Læs mere