Café-kurset - Læringsbevis.dk

Café

Caféer hører under restaurationsbranchen, som er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne. I Købehavn alene, er det steget med 85% i samme periode.

Der er altså tale om et område i eksplosiv vækst, og det gør også, at der er behov for folk, der har sat sig ind i området, så kvaliteten kan holdes på et højt niveau.

Du kan med fordel sætte dig ind i de ting, som er i vores lille kursus. Hvor du bl.a. skal vide lidt om den forunderlige kaffebønne, og den måde den skal behandles på.

Materialet er blevet til på baggrund af interviews med kunder, ansatte og café-ejere, så du får et billede af, hvordan sådan et sted bedst kan drives.

 

Sådan gør du:

  1. Kig materialet igennem, og søg gerne selv viden.
  2. Svar så godt du kan på spørgsmålene, og tryk: “Aflever”.
  3. Du får et bevis tilbage, på alt det værdifulde du kan.
  4. Skriv en ansøgning til en café, og vedlæg beviset. (eller start et lille hyggested selv;))

 

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

5 timer

Kursets pris

180 kr. inkl. moms

Det siger kursisterne om kurset

Gitte, 53 år, Stubbekøbing (★★★★★)

"jeg fandt ud af hvad jeg gerne ville hjemmefra, tak for det"

Naisal, 53 år, Hvidovre (★★★★★)

"Så fik jeg lige styr på de vigtigste ting i et cykelværksted, jeg vidste det meste i forvejen."

Andre kurser som måske er noget for dig

Ernæringsassistent kompakt version

Som ernæringsassistent laver du sund og lækker mad til f.eks. ældre, syge eller børn.

Læs mere

Konditor kompakt version

En konditor er specialist i at lave kager og andre dekorative sager.

Læs mere

Køkkenhave kompakt version

Tag dette kursus og lær meget mere om, hvordan man får en køkkenhave

Læs mere

Undgå madspild

Ifølge Miljøstyrrelsen produceres der hvert år 1.214.000 ton madaffald. I dette kursus skal du lære mere om, hvordan man undgå madspild.

Læs mere