Tjener gourmet medhjælper kompakt version
Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne. I Købehavn alene, er det steget med 85% i samme periode.
Der er altså tale om et område i eksplosiv vækst, og det gør også, at der er behov for folk, der har sat sig ind i området, så kvaliteten kan holdes på et højt niveau.
Danmark er kendt for høj klasse på gastronomi-området, men maden gør det langt fra alene. Omgivelser og ikke mindst den måde man præsenterer og serverer på, har en stor indflydelse på det endelige resultat.
Der er så mange finesser i tjener-jobbet, at det er svært at sige, hvor man skal starte, og hvor man skal stoppe, og det er jo også en hel uddannelse i sig selv.
Det er bare ikke realistisk, at alle der arbejder som tjenere, er tjener-uddannede. Dette åbner mulighed for, at dine kompetencer kan bruges.
Dyk ned i vores materiale, som er blevet til på baggrund af interviews med både gæster, medarbejdere og franchisetagere.
Sådan gør du:
Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk
Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.
Kursets længde
1 timer
Kursets pris
Gratis
Det siger kursisterne om kurset
Klavs Mørk, 46 år, Læringsbevis.dk (★★★★★)
"Der er næsten altid en lokal møbelsnedker. Det er nok de færreste der kan bære at have en fuldtids medhjælper gående."
Karsten, 47 år, Skælskør (★★★★★)
"Jeg vil sige at alt med vinduer er gået over til at være tømrerarbejde, hvor det førhen var glarmesteren der tog sig af det."
Andre kurser som måske er noget for dig