Gourmet restaurant kompakt version
Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne. I Købehavn alene, er det steget med 85% i samme periode.
Der er altså tale om et område i eksplosiv vækst, og det gør også, at der er behov for folk, der har sat sig ind i området, så kvaliteten kan holdes på et højt niveau.
Claus Meyer er autodidakt indenfor kokkeområdet, og er altså ikke kok af uddannelse. Det kan være, at du også besidder en interesse for området, der sluger ret meget af din tid. Den interesse kan bære dig ind i mange restauranter.
Dyk ned i vores materiale, som er blevet til på baggrund af interviews med både gæster, kokke og restauratører.
Sådan gør du:
Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk
Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.
Kursets længde
1 timer
Kursets pris
Gratis
Det siger kursisterne om kurset
Mick, 40 år, Ringsted (★★★★★)
"Selvom man har arbejdet på værksted i nogle år, så er der alligevl noget man ikke vidste om autogenbrug."
Fahlah, 47 år, Sorø (★★★★★)
"Man kan jo også søge ind hos Arriva"
Andre kurser som måske er noget for dig
Café
Caféer hører under restaurationsbranchen, som er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.
Læs mereGourmet restaurant kursus
Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.
Læs mereIsbod
Over 40 millioner is gnasker vi is os i Danmark om året. Hemmeligheden er nogle små is-sælger-tricks. Lær dem her, så er der helt sikkert et hyggeligt sommerjob, der ligger og venter på dig...
Læs mereKøkken – Medhjælper
Profesionelle køkkener står for tilberedningen af en større og større del af danskernes madindtag.
Læs mere