Gourmet restaurant kompakt version-kurset - Læringsbevis.dk

Gourmet restaurant kompakt version

Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne. I Købehavn alene, er det steget med 85% i samme periode.

Der er altså tale om et område i eksplosiv vækst, og det gør også, at der er behov for folk, der har sat sig ind i området, så kvaliteten kan holdes på et højt niveau.

Claus Meyer er autodidakt indenfor kokkeområdet, og er altså ikke kok af uddannelse. Det kan være, at du også besidder en interesse for området, der sluger ret meget af din tid. Den interesse kan bære dig ind i mange restauranter.

Dyk ned i vores materiale, som er blevet til på baggrund af interviews med både gæster, kokke og restauratører.

 

Sådan gør du:

  1. Kig materialet igennem, og søg gerne selv viden.
  2. Svar så godt du kan på spørgsmålene, og tryk: “Aflever”.
  3. Du får et bevis tilbage, på alt det værdifulde du kan.
  4. Skriv en ansøgning til en restaurant, og vedlæg beviset.
  5. Man kan jo også leje sig selv ud, eller samle et team, som kommer ud til arrangementer. Mulighederne er mange;)

 

Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk

Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.

Kursets længde

1 timer

Kursets pris

Gratis

Det siger kursisterne om kurset

Jamal, 18 år, Ringe (★★★★★)

"Man kan ikke se i filmene at det er hårdt job, men man kommer i god form"

Jens, 48 år, Ringkøbing (★★★★★)

"Jeg er tømrermedhjælper i forvejen, og skulle til at arbejde med gips, så tog jeg lige det her kursus, og så undgår jeg at stille de alt for dumme spørgsmål"

Andre kurser som måske er noget for dig

Café kompakt version

Caféer hører under restaurationsbranchen, som er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Læs mere

Gourmet restaurant kompakt version

Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.

Læs mere

Isbod kompakt version

Over 40 millioner is gnasker vi is os i Danmark om året. Hemmeligheden er nogle små is-sælger-tricks. Lær dem her, så er der helt sikkert et hyggeligt sommerjob, der ligger og venter på dig...

Læs mere

Køkken – Medhjælper kompakt version

Profesionelle køkkener står for tilberedningen af en større og større del af danskernes madindtag.

Læs mere