Gourmet restaurant kompakt version
Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne. I Købehavn alene, er det steget med 85% i samme periode.
Der er altså tale om et område i eksplosiv vækst, og det gør også, at der er behov for folk, der har sat sig ind i området, så kvaliteten kan holdes på et højt niveau.
Claus Meyer er autodidakt indenfor kokkeområdet, og er altså ikke kok af uddannelse. Det kan være, at du også besidder en interesse for området, der sluger ret meget af din tid. Den interesse kan bære dig ind i mange restauranter.
Dyk ned i vores materiale, som er blevet til på baggrund af interviews med både gæster, kokke og restauratører.
Sådan gør du:
Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk
Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.
Kursets længde
1 timer
Kursets pris
Gratis
Det siger kursisterne om kurset
Klavs Mørk, 46 år, Læringsbevis.dk (★★★★★)
"Det er især indenfor børnehave og klubpædagog området. Men vi ser det også mere og mere indenfor restaurants- og cafeområdet."
Karoline, 19 år, Vedbæk (★★★★★)
"Fik job i Normal;)"